CFAN (Kristus pro všechny národy)

Evangelista Reinhard Bonnke založil organizaci Kristus pro všechny národy v roce 1974, poté co řadu let pracoval jako běžný misionář v Africe. Jeho hořící touha vidět celé národy přicházet ke spasení vycházela ze série vidění, v nichž spatřil celý africký kontinent omývaný v Ježíšově krvi a uslyšel, jak mu Duch Svatý znovu a znovu opakuje slova „Afrika bude spasena!“ V důsledku přijaté vize vykročil ve víře a jen s velmi malým týmem založil tuto evangelizační službu změřenou na hlásání evangelia v Africe – „od Kapského města až po Káhiru.“

Pro další informace o činnosti CFAN, navštivte webové stránky: https://www.cfan.eu/

Jak Vaše peníze pomáhají?

Vyplaceno v roce 2019: 492 500 Kč

Výsledky práce CFAN

Rok 2019

V roce 2019 bylo na 5 evangelizačních kampaních odevzdáno 1 033 077 kartiček rozhodnutí pro Krista – z toho 754 586 lidí na velkých kampaních a 278 491 lidí během putovních kampaní. Brožur “Now that you are saved” se rozdal stejný počet, tedy 1 033 077.

Rok 2020

V roce 2020 se česká kancelář CfaN aktivně zapojuje do projektu “Operace Dekapolis” v Keni, kde ve 2 vlnách připravujeme velké evangelizační akce v 10 městech (22. září – 5. října). Jde o města: Mungoma, Busia, Kitale, Siava, Eldoret, Kakamega, Kericho, Narok, Kisii a Migory. V tuto chvíli se tiskne 1 000 000 brožur “Now that you are saved” pro Keňu.

Podpořte – CFAN

Váš dar umožní tisk brožur pro nově obrácené v Africe a podporu misijní práce.

Bankovní účet 195827736 / 0600 (korunový účet)

Bankovní účet pro dárce ze Slovenské republiky IBAN: SK46 8330 0000 0020 0008 3781  SWIFT: FIOZSKBAXXX (eurový účet)